Kaospackning och kaos på jobb

Det har varit ett par kaotiska veckor de senaste. Vi har haft resan i huvudet, samtidigt som vi har haft ett späckat schema både på jobben och utanför. Vi har kommit så långt att vi hade en grundläggande plan för hur vi ville göra, men inte på något sätt har vi lyckats komma vidare med de praktiska arrangemangen förrän på slutet.

VI har båda två jobbat mycket, och stressigt, och på kvällarna har vi varit helt slut. Inte förrän sista dagen föll tillräckligt många bitar på plats för att vi skulle känna oss tillfreds med planeringen.

Planen är som så att;

Idag den 19:e flyger vi från Köpenhamn, via Paris till Hong Kong. Vi landar i Hong Kong vid 18-tiden lokal tid den 20:e, vid vilket vi hämtar ut vårt baggage, checkar in det på nytt till Kota Kinabalu direkt, och tar sedan en buss ner på stan för att få lite sömn, en bit mat och känslan att vi verkligen är ute och reser igen.

Tidigt på morgonen går så vårt flyg till Kota Kinabalu, där vi har minst två dagar, under den andra dagen ska vi fixa våra visum till Indonesien är tanken. Visum behöver vi då vi inte planerar att resa in på ett Visa on arrival-möjligt ställe.

Något ska vi sedan roa oss med ett par dagar innan vi så rör oss vidare, via Tarakan och Berau till Maratua Island – en korallö som ser fantastisk ut. Där ska vi stanna en vecka, innan vi så tar ett flyg vidare, via Jakarta denna gång, tillbaka till Hong Kong där vi så har 2,5 dagar att shoppa, sightsee-a och prova maten, innan vårt flyg hem väntar på oss, sent på kvällen den 6:e Januari.

Lämna en kommentar