Det börjar närma sig – fem dagar kvar!

Det börjar närma sig en ny resa nu, mindre än en vecka kvar innan Tiias och Tiitin åter igen styr kosan mot Asien och i detta fallet Malaysia. Målet denna gången är de paradisstränder som ryktet säger att de finns längs med ostkusten.

Vid vår senaste resa hade vi först siktet inställt på att ta oss till detta resmålet, men på grund av monsunen fick vi omdirigera resrutten västerut den gången. Därför blir det nu dags att ge sig iväg till Perhentian Islands (om nu så blir fallet)

Avfärden går den fjärde augusti på förmiddagen från Kastrup, via Doha (som senast) till Kuala Lumpur. Till Tiitins stora glädje (och Tiias med) är det endast ett kort stopp på Doha International innan ett nytt flyg flyger den andra halvan av resan till Kuala Lumpur. (Se ”Framme i Jakarta” på Borneo Baby!-dagboken för en detaljerad beskrivelse av vad ett längre stopps självplågeri gör med en).

Den femte augusti på morgonen landar så de förväntansfulla resenärerna på KLIA International (tredje gången gillt, efter två turer till den gamla lågpristerminalen). Hur den vidare färden går därifrån återstår att se…

För… Perhentians verkar vara fullt, i princip alla dagar vi ska vara där, så frågan är om vi inte styr kursen annorlunda och tar oss till näraliggande öar istället. Kampen för att förboka boenden har varit hård hittills, och kampen fortgår..

 

 

Lämna en kommentar