Two little swedes in the BIG city – Kuala Lumpur

Sa nu har vi tagit oss in till Chinatown i KL dar vi forstatt att det ska vara latt att hitta billiga hotell.. vi borjar dock misstanka att det kanske kan vara sa att det ar liiite val billiga hotell nar inkastarna lockar med ”bedbug free”..
Sa internet-nordiga som vi ar sa tog vi narmaste internetcafe for att checka hotels.com och agoda.. nu har vi lite battre koll tror vi.

Kanns verkligen underligt att komma till en stad med massa massa trafik och manniskor nar vi varit pa sa pass lugna stallen som vi varit pa hittills.. Pa Bulon fanns inte en endaste bil och pa Lipe fanns bara en… sa snacka om omstallning.. vi far forsoka att inte bli overkorda…med vanstertrafiken kan det bli lite av en utmaning.

Regnet oser ner sa vi kanner oss lagom valkomna, sitter har och forsoker vanta ut regnet sa att vi kan ge oss ivag for att finna hotellet vi tittat ut men det kanske ar lonlost.

Vi har syndat, vi har begatt en stor synd. Nar vi landade pa KL mottes vi av den stora rod-gula M-skylten och vi kunde inte lata bli. Tva dubbla cheeseburgare blev det och det smakade precis som hemma! ( en big mac utan meal gar pa 15sek)

Nej nu verkar regnet avtagit sa vi ger oss ivag i den stora staden…Hoppas vi inte gar vilse 🙂

 

 

Lämna en kommentar